www.fehermagia.lapunk.hu

                                                 Jósolj magadnak könnyedén

 

 

 Nincs kedved jósnőhöz menni vagy az anyagiak akadályoznak meg benne? Nem ismered a Tarot lapok vagy más jóskártyák jelentését? Nem tudod a számmisztikát, a tenyér titkait? Nincs kristálygömböd, sem rúnáid? Nem számít! Leírok Nektek három egyszerű módszert, ami útmutatást ad a jövőre nézve és segíthet választ kapni a kérdéseidre, amiket soha nem kaptál meg attól, akitől szeretted volna.

 

 

                                                                            

  Ha nem tudsz döntést hozni, nem tudod melyik választás lenne a helyes, akkor írd le a lehetőségeket egy- egy papirosra, hajtsd őket félbe kétszer és tedd rá azokat egy asztalra, ami kint van a szabadban. Várd meg, míg szellő támad, mely előbb-utóbb megmozdítja a lapokat. Amelyik fent marad az asztalon van utolsóként hullik le a földre, az lesz a helyes választás, amit érdemes követned. Ez a jóslásfajta a levegőmágia részéhez tartozik.

 

                                                                

 

 

 A következő jóslást az ókori görögök alkalmaztál, ők hagyták ránk. Ehhez szükség van egy kerek edényre vagy tálra, vízre és friss virágszirmokra. A virágok különböző színűek legyenek, a megkülönböztetés miatt, vagy más formájúak. Minden egyes virágfajtának (sziromnak) adjál jelentőséget, mit jelképezzenek számodra a jóslaton belül, mint pl. várakozást, pénzt, vásárlást, szerelmet, betegséget, egészséget, gyógyulást, eladást stb. Menj ki a szabadba, helyezd el a tálat egy asztalon vagy a földön, töltsd meg vízzel és hintsd bele a virágszirmokat az edény tőled távolabb eső részéhez. Ne felejtsd el, melyik szirmot milyen jelentőséggel ruháztad fel! Ezután ülj le a tál mellé, lazíts, ne erőltesd a jóslás menetét, csak néz céltalanul a vizet és gondolj a megoldásra váró problémádra. Hamarosan a szél feléd fogja sodorni a megfelelő szirmot, mint jó tanácsot. Vagy úgy tűnhet, hogy a szél volt, de tulajdonképpen mástól érkezik a segítség. Ha többszöri próbálkozásod sem járt eredménnyel, az lehet az oka, hogy nincsen válasz a kérdésedre.

 

 


                                                 

 

 Jövő láthatsz kövekkel is! Ehhez a módszerhez hét darab, különböző színű kőre lesz szükséged. Egy fehérre, sárgára, barnára, zöldre, pirosra, narancssárgára és feketére. A fehér a béke és a nyugalom; a sárga a bölcsesség és leckék; a barna ajándékok, birtoklás, tárgyak, a zöld a szerelem és pénz, a piros a szenvedély és viták; narancssárga a szerencse; fekete pedig a gondok és nehézségek szimbóluma. Keress köveket a felsorolt színek alapján, s ha bármikor tudni szeretnéd, mire számíts, mi vár rád, húzz magadnak egy követ a zacskóból - amibe belerakod őket tárolásképp- úgy, hogy nem pillantasz bele. 

                                                                

vissza a címoldalra

Miről szeretnél még olvasni a honlapon?
Eredmények
További szavazások
 
E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 


fehermagia.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!